TEAM SANAEGO

Jag hjälper människor till hållbar fysisk och mental hälsa. Mitt mål är du ska må bättre när du går än när du kom. Genom samtal, fysisk träning och behandling hittar vi vad just du vill och behöver göra, just nu.

 

Jag drivs av att hitta dina styrkor och att göra dig medveten om dina utmaningar, så att du kan leva ditt liv som du vill.

 

För mig är det självklart att alla mina klienter är olika och har olika behov. Det gör att jag utformar varje pass utifrån vad du behöver just där och då. Därför blir också passen av hög kvalitet och med fokus på rätt saker.

 

Jag heter Malin Arebert och har arbetat med hälsa och träning i över 18 år och vill visa hur enkelt det kan vara att må bra, över tid. Jag har arbetat på Wasa Health & Racket Club och Bodies In Motion. Nu arbetar jag i en egen studio med enskilda personer vilket gör att jag ger mina klienter fullt fokus och hög integritet. Hos mig kommer du till en lugn och inspirerande miljö – långt ifrån traditionella träningsstället som ofta kan bli stökiga och bullriga.

 

Jag vet att vi når resultat när vi har roligt! Därför är träningsglädje viktigt för mig. Som min klient kan du räkna med många skratt, känna muskler som du inte visste fanns och få med en verktygslåda med roliga övningar som utmanar dig på hemmaplan. Välkommen!

Malin frn Sanaego

Malin Arebert VD och grundare av Sanaego.