BEHANDLINGAR

Livskvalité kräver medvetenhet och insikt om vad ditt system behöver just nu och göra just den beställningen.
Jag jobbar utifrån tre grunder i fysisk behandling:

Priser

60 min

1 850:-

1)  Nervsystems behandling

Syftet är att komma åt djupare delar i dig och återhämtning för ditt system. Med hjälp av långsamma sinnesbaserade rörelser (neuromotorisk stimulering) skapas balans mellan dina olika muskellager och hjärnans delar, vilket bidrar till ett kvalitativt nervssystem

2) Massage

Vi människor behöver fysisk beröring och effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Den ger också en ökad blodcirkulation, frisätter hormonet Oxytocin – som är kroppens ´lugn och ro´ -hormon. Massage stimulerar även njurarnas funktion och är rensande.

3) Värmeterapi

 BioMat 7000mx är en madrass med sjutton olika materiallager för värmeterapi. Den innehåller bl.a. naturliga Ametistkristaller som genererar infraröd strålning som verkar på cellnivå. Tillsammans med Turmalinkristaller som producerar negativa joner får du en djup och effektiv värmeterapi. Efter behandling kan du i kroppen se t.ex. naturlig läkning, ökad enzymproduktion, förbättrad blodcirkulation och uppleva smärtlindring. Vid mätning av stresshormon och kortisol på testgrupper ser man 78 procent förbättring.

sanaego_31_web.jpg